Επίσκεψη στο ΕΒΕΘ των Πρέσβεων του Παναμά, της Χιλής, της Κούβας και του Μεξικού

Οι αναπτυξιακές και επενδυτικές προοπτικές ανάμεσα στην Ελλάδα και στον Παναμά, Χιλή, Κούβα και Μεξικό συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρέσβης και Γενική Πρόξενος του Παναμά στην Ελλάδα και Κοσμήτορας των Πρέσβεων της ομάδας για την Λατινική Αμερική και Καραϊβική – GRULAC HELLAS, Α.Ε. κα. Julie Lymberopulos, η Πρέσβης της Χιλής, Α.Ε. κα. Marisol Pérez Carranza, ο Πρέσβης της Κούβας, Α.Ε. κ. Aramis Fuente Hernández, ο Πρέσβης του Μεξικού, Α.Ε. κ. Alejandro García Moreno Elizondo και η διοικητική βοηθός της Πρέσβεως του Παναμά, κα. Άννα Τσιούτσια.

Από την πλευρά του ΕΒΕΘ συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Ιωάννης Μασούτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης και ο σύμβουλος του Προέδρου του ΕΒΕΘ, κ. Θεόδωρος Αξυλιθιώτης.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι οικονομικές και πολιτισμικές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και στις χώρες της Λατινικής Αμερικής- Καραϊβικής μπορούν να διευρυνθούν ακόμη περισσότερο.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος