Γνωριμία και test-drive με τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα της BYD

  • Εκδήλωση “Open Doors” ανοικτή στο κοινό, στις νέες εγκαταστάσεις της BYD, στην Κηφισιά
  • Συμμετέχουν το ETP3 και το ETM6, ηλεκτρικό panel van και ηλεκτρικό φορτηγό της BYD αντίστοιχα, με το πρώτο διαθέσιμο και για test-drive
  • Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Οκτωβρίου, 10.00 το πρωί με 05.00 το απόγευμα

Τα αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα της BYD ήρθαν και στην Ελλάδα, για να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία, με μεγάλη οικονομία στο κόστος κίνησης και μηδενικές εκπομπές ρύπων. Η πρώτη ευκαιρία να μάθει κάποιος περισσότερα για αυτά αλλά και να οδηγήσει το ETP3, το αμιγώς ηλεκτρικό panel van της BYD, παρουσιάζεται στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Byd Cars 1, Women In Business & Science

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και η PNT CARS PANTOPIKOS, Επίσημος Εισαγωγέας και Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της BYD αντίστοιχα, διοργανώνουν εκδήλωση “Open Doors” και προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις νέες εγκαταστάσεις της μάρκας, στην Κηφισιά. Σε πλήρη παράταξη από τις 10.00 το πρωί έως τις 05.00 το απόγευμα, θα βρίσκονται τόσο το ETP3, το αμιγώς ηλεκτρικό panel van 2,4 τόνων με ωφέλιμο φορτίο 780 κιλά και χώρο φόρτωσης 3,5 κ.μ., όσο και το ETM6, το επίσης 100% ηλεκτρικό, φορτηγό 7,5 τόνων, ιδανικά οχήματα για «πράσινες» αστικές μεταφορές και διανομές. Δίπλα τους, θα βρίσκεται και το midi bus K7, ένα 100% ηλεκτρικό αστικό λεωφορείο 55 επιβατών, μήκους 8,7 μέτρων, ιδανικό για δημοτική συγκοινωνία καθώς ξεχωρίζει με την ευελιξία του και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Στην εκδήλωση, ένας στόλος από ETP3 θα είναι διαθέσιμα για test-drive, ενώ παρόντες θα είναι τεχνικοί σύμβουλοι, προκειμένου να παρουσιάσουν τα οχήματα και να λύσουν οποιαδήποτε σχετική απορία. Παράλληλα, θα εξηγούν σε λεπτομέρειες τη διαδικασία για επιδότηση μίας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία με ποσό 8.000 ανά όχημα για την αγορά ενός ETP3, μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Το ETP3 κινεί ένας ηλεκτροκινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής ενεργειακής απόδοσης, μέγιστης ισχύος 100 kW (136 PS) και μέγιστης ροπής 180 Nm. Την απαιτούμενη για την κίνηση ενέργεια παρέχει προηγμένη μπαταρία λιθίου – φωσφορικού άλατος σιδήρου (LiFePO4) τεχνολογίας BLADE της BYD, χωρητικότητας 44,9 kWh. Η αυτονομία του οχήματος φτάνει τα 275 χλμ..

Το ETM6 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, που διαφέρουν στο μήκος του μεταξόνιου, 3,36 μ. ή 4,4 μ.. Το αμιγώς ηλεκτρικό φορτηγό κινεί ένας ηλεκτροκινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος, ενεργειακής απόδοσης άνω του 95%. Η μέγιστη ισχύς είναι 150 kW (204 PS) ενώ η μέγιστη ροπή 550 Nm. Την απαιτούμενη για την κίνηση ενέργεια παρέχει μπαταρία λιθίου – φωσφορικού άλατος σιδήρου (LiFePO4), χωρητικότητας 126 kWh. Η αυτονομία του οχήματος με πλήρες φορτίο είναι 200 χλμ..

Χρήστος Φωτιάδης, Δημοσιογράφος Αυτοκίνησης

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος