Σ.Ε.Γ.Ε.: Ξεκινά ο 2ος κύκλος της δράσης #Her_Research για την υποστήριξη των Γυναικών στην Έρευνα

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της δράσης #Her_Research, η πρωτοβουλία του Σ.Ε.Γ.Ε. που υποστηρίζει τις γυναίκες ερευνήτριες, επιστρέφει δυναμικά!

Η αυτοχρηματοδοτούμενη από το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. δράση #Her_Research, αποτελεί μια καινοτόμο και ανταποδοτική πρωτοβουλία, τόσο προς τα μέλη του Συνδέσμου που απασχολούνται στον τομέα της έρευνας, όσο και προς γυναίκες ερευνήτριες που δεν έχουν ακόμη εισέλθει στον χώρο του Επιχειρείν και η δραστηριότητά τους δεν είναι ήδη υποστηριζόμενη από άλλες επίσημες δράσεις, προσφέροντάς τους ουσιαστική υποστήριξη.

Στόχος της δράσης είναι η ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, η πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, η ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών καθώς και η διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

Έτσι ο Σ.Ε.Γ.Ε. ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της δράσης #Her_Research, με την υποστήριξη της στοιχηματικής εταιρείας Betsson Greece, και καλεί όλες τις Γυναίκες Ερευνήτριες να δηλώσουν συμμετοχή. Η δράση αυτή, ενδεικτικά περιλαμβάνει τις εξής πρωτοβουλίες:

  • 3 Ομάδες με ουσιαστική συμμετοχή Γυναικών Ερευνητριών θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη με Συγγραφή Ερευνητικών Προτάσεων για το Horizon Europe ή το αντίστοιχο Ερευνητικό Πρόγραμμα, από εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων
  • 5 ομάδες με ουσιαστική συμμετοχή Γυναικών Ερευνητριών θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ ένα πλήρες Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό Πακέτο 5 ωρών από Εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων
  • Όλες οι συμμετέχουσες Ερευνήτριες θα συμμετέχουν σε 2-ωρο εξειδικευμένο Σεμινάριο με θέμα τους Ερευνητικούς Πόρους και 2 ώρες Group Mentoring στο θέμα αυτό.

Φορέας υλοποίησης της δράσης είναι ο Σ.Ε.Γ.Ε.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι επωφελούμενες θα έχουν αποκτήσει γνώσεις σχετικές με το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την υλοποίηση έργων που χρηματοδοτούνται μέσα από τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής.

Οι ενδιαφερόμενες, μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω Αίτηση Συμμετοχής ώστε να προστεθούν στη λίστα των ενδιαφερόμενων για τη δράση #Her_Research :

Αίτηση Συμμετοχής

* Προθεσμία υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής έως τις 7 Δεκεμβρίου 2022

*Οι Αιτήσεις Συμμετοχής θα συγκεντρωθούν και θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης που έχει οριστεί από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε.

Με την Υποστήριξη της Betsson Greece

Περισσότερες πληροφορίες: ️ 2310 – 224440 📧 info@sege.gr

 

Κοινοποιήστε αυτο το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα:

NEWS

Γ. Γεωργαντάς: Στηρίζουμε το εθνικό προϊόν της ελιάς απέναντι στην κλιματική κρίση

Την  ανάγκη στήριξης του εθνικού εμβληματικού προϊόντος της ελιάς και του ελαιολάδου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Περισσότερα»
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ

Άνοιξαν οι πύλες του Περιφερειακού Παραρτήματος του Σ.Ε.Γ.Ε. στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

«Παρών» δηλώνει δυνατά ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τη δημιουργία του 1ου Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου.

Περισσότερα»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ρένα Δούρου στο Κογκρέσο του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ένταξη των γυναικών και παιδιών προσφύγων : Κρίσιμη πρόκληση για τις πόλεις και τις περιφέρειες της Ευρώπης

Η υποδοχή των γυναικών και των παιδιών προσφύγων στις πόλεις και τις περιφέρειες της Ευρώπης, που αφορά όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης, δεν είναι ένα αφηρημένο,

Περισσότερα»
OIKONOMIA

Οικονομικός αναλφαβητισμός και η σημασία της επιμόρφωσης

Από τoν Σπύρο Παπαθανασίου Επίκουρο Καθηγητή, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Κοινός τόπος είναι ότι ο οικονομικός αναλφαβητισμός αποτελεί ένα σοβαρό κοινωνικό -και όχι μόνο-

Περισσότερα»