ΣΕΓΕ και Betsson Foundation γιορτάζουν τον  1ο χρόνο λειτουργίας του Female Entrepreneurial Hub

Η Πρόεδρος, κα Λίνα Τσαλταμπάση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. και το Betsson Foundation, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για να γιορτάσουμε μαζί τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του 1ου Female Entrepreneurial Hub. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2024 στις 19:00 μ.μ. στο Betsson Hub, Γ. Ανδρέου 56 (Mylos Area), Θεσσαλονίκη, 54627.

To 1o Female Entrepreneurial Hub αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος η οποία υλοποιήθηκε με υποστήριξη του Betsson Foundation. Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Female Entrepreneurial Hub ήταν μια εποικοδομητική περίοδος γεμάτη δημιουργία, συνεργασία και εμπνευσμένες επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου έτους, το Hub έχει αναδειχθεί ως ένας χώρος που προάγει την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση των γυναικών.

Μέσα από διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα, εκδηλώσεις δικτύωσης και υποστήριξης, καθώς και την παροχή χώρου για δημιουργική συνεργασία, το Female Entrepreneurial Hub έχει ενθαρρύνει τις γυναίκες επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις ιδέες τους, να αναδείξουν τη δυναμική τους και να δημιουργήσουν βιώσιμα και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Η πρώτη επέτειος αποτελεί μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τις επιτυχίες, τις στιγμές μάθησης και την ανάπτυξη που έχουν προσφέρει οι γυναίκες επιχειρηματίες σε αυτό τον κοινό χώρο. Επίσης είναι μια ευκαιρία μαζί με το Betsson Foundation να επισημάνουμε για ακόμη μια φορά τη κοινή μας δέσμευσή να υποστηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε την επιχειρηματική κοινότητα των γυναικών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη και την επιτυχία τους.

Σας περιμένουμε, λοιπόν σε μια βραδιά γεμάτη χαρά, δημιουργικότητα , επιχειρηματικό πνεύμα αλλά και live μουσική, τιμώντας την πρώτη επέτειο λειτουργίας του Female Entrepreneurial Hub, σε μια στιγμή που συμβολίζει τη συνέχιση της επιτυχημένης μας πορείας και της αλληλεγγύης μεταξύ μας.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος