Συνεργασία ZITA Group με τον Εθνικό Κήρυκα

Η εταιρεία ZITA Group και η διεθνούς φήμης ελληνική εφημερίδα της Αμερικής “Εθνικός Κήρυκας” ανακοίνωσαν την σημαντική συνεργασία τους που έχει στόχο την έγκυρη ενημέρωση του Ελληνισμού, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η ZITA Group, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των συνεδρίων, εκδηλώσεων και εκδόσεων με περισσότερα απο 40 χρόνια πετυχημένης πορείας, μέσα από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις της dyomagazine.gr και women-in-business.gr, θα δημοσιεύει άρθρα του Εθνικού Κήρυκα που υπογράφουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι, με σκοπό οι αναγνώστες στην Ελλάδα να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ελληνισμό της διασποράς. Αντίστοιχα, η εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας θα δημοσιεύει άρθρα των sites της ZITA Group, που υπογράφουν και επιμελούνται σημαντικοί επιστήμονες και δημοσιογράφοι, προκειμένου οι Έλληνες του εξωτερικού να ενημερώνονται για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, καθώς και για επιστημονικά θέματα στους τομείς της Υγείας, της Διατροφής, του Επιχειρείν και της Επιστήμης.

Ο Πρόεδρος της ZITA Group, κύριος Ζαχαρίας Καπλανίδης δήλωσε μεταξύ άλλων για τη νέα στρατηγική συνεργασία: «Είναι μεγάλη τιμή τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για τον Όμιλο ZITA Group η συνεργασία μας με την ιστορική εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί θα μας δοθεί η δυνατότητα να ενώσουμε τον ελληνισμό εντός και εκτός συνόρων της πατρίδας μας.»

Ο Εθνικός Κήρυκας  ιδρύθηκε στις 2 Απριλίου 1915 στη Νέα Υόρκη και συμπλήρωσε αισίως 107 χρόνια ζωής, γεγονός που «αποτελεί κυρίως έναν θρίαμβο του Ελληνισμού της Αμερικής. Μια απόδειξη του ακαταμάχητου πόθου του ομογενή να ριζώσει στην Αμερική, τη νέα πατρίδα, αλλά και παράλληλα να διατηρήσει ακέραια την ταυτότητά του» όπως ανέφερε ο εκδότης/διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας κ. Ηρακλής Α. Διαματάρης.

Σήμερα, μέσω και της ιστοσελίδας της ιστορικής εφημερίδας, ο Εθνικός Κήρυκας έχει επεκταθεί διεθνώς εξακολουθώντας να είναι σε διαρκή εξέλιξη, με συνεχή ανανέωση και με υιοθέτηση νέων μεθόδων στο Διαδίκτυο, αλλά και με ένα προσωπικό που διαπνέεται από τις ίδιες αρχές όπως και αυτό της έντυπης.

Διαβάστε την ιστορία του Εθνικού Κήρυκα

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος