3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

Με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της πηλιορείτικης γαστρονομίας και των τοπικών παραγωγών, διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου στην περιοχή της Πορταριάς το 3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της πρώτης πιστοποιημένης αγροτουριστικής μονάδας στην Θεσσαλία «Φάρμα Καραΐσκου», που συνεργάζεται στην οργάνωση με τον φορέα πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός».

Gastronomikofestival, Women In Business & Science, Wibmagazine, Wibsmagazine

Για δύο μέρες, η «Φάρμα Καραΐσκου» θα μεταμορφωθεί  σε ανοιχτή αγορά μικρών παραγωγών, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά μια ευρεία γκάμα τοπικών προϊόντων, να μάθουν τα μυστικά της τοπικής κουζίνας, να συμμετάσχουν σε βραδιές γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, να παρακολουθήσουν μουσικές εκδηλώσεις και να λάβουν μέρος σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι, τις δύο προηγούμενες χρονιές, από τους χώρους του φεστιβάλ πέρασαν συνολικά περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες.

Οι  διοργανωτές επιδιώκουν την καθιέρωσή του ως σημαντικού θεσμού, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο οικοτουριστικός – γαστρονομικός τουρισμός της περιοχής και να προβληθεί περαιτέρω τόσο το Πήλιο όσο και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Κοινοποιήστε αυτο το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα:

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

To Hyundai Motor Group ανακοινώνει τον οδικό χάρτη για οχήματα που καθορίζονται από λογισμικό (Software Defined Vehicles)

O Όμιλος της Hyundai Motor έχει ως στόχο να αναβαθμίσει την εμπειρία των πελατών και να περάσει σε μια άνευ προηγουμένου εποχή κινητικότητας μέσω της

Περισσότερα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ελένη Παναγιωταρέα : «Το όχι ή το δε γίνεται δε με πτοούν. Εξαντλώ κάθε περιθώριο ώστε να βρω λύση ή έστω σημείο επικοινωνίας και παλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή».

Συνέντευξη στην Άννα Γριμάνη Είναι η πρώτη γυναίκα εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα – το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που παρέχει οικονομική και τεχνική βοήθεια

Περισσότερα»
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κέντρο Συμβουλευτικής Απασχόλησης

Το κέντρο Συμβουλευτικής Απασχόλησης με ιδίους πόρους και εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης σε άνεργες γυναίκες, οι οποίες χρειάζονται ενθάρρυνση και

Περισσότερα»
NEWS

Με τη συνδιοργάνωση και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής το 4ο Συνέδριο Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, στο Ζάππειο

Γ. Πατούλης : «Θέλουμε υγιείς επιχειρήσεις και ίσες ευκαιρίες εργασίας για όλους. Στόχος μας να γίνει η Αττική μία Περιφέρεια-Πρότυπο χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς ανισότητες»

Περισσότερα»