Εκδήλωση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών στη Βόρεια Ελλάδα στις 20 Νοεμβρίου στο ΕΒΕΘ

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων/ΟΕΥ Βορείου Ελλάδος του Υπουργείου Εξωτερικών διοργανώνει, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), εκδήλωση με θέμα: «Δυνατότητες ενίσχυσης των τουριστικών ροών στη Βόρεια Ελλάδα».

Στην εκδήλωση θα εξετασθούν οι τρόποι ενίσχυσης και εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η περιοχή μας. Η Χαλκιδική, η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Βόρεια Ελλάδα, διαθέτουν το δυναμικό προσέλκυσης περισσότερων και καλύτερων τουριστών, τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Με τη νέα πραγματικότητα, μετά το άνοιγμα των τουριστικών αγορών που ακολούθησε το τέλος της πρόσφατης πανδημίας του κορωνοϊού, είναι εφικτό να επιτευχθεί ενίσχυση των τουριστικών ρευμάτων προς την περιοχή μας, ώστε να λάβει τη θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Το θέμα θα εξετάσουν διεξοδικά ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων και ο κ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης, Γενικός Σύμβουλος ΟΕΥ Β΄, Προϊστάμενος Γραφείου ΟΕΥ Βορείου Ελλάδος. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί Δράση στο πλαίσιο εφαρμογής του Επιχειρησιακού Σχεδίου για το 2023 του Υπουργείου Εξωτερικών (Άξονας 3, στόχος 3.4) και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των τουριστών στη Βόρεια Ελλάδα.

Για επικοινωνία: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132, Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων/ΟΕΥ Βορείου Ελλάδος, τηλ.2310-379494.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος