Ελκυστικό πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής από την OPEL

Η Opel κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου προσφέροντας ένα ελκυστικό εμπορικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο να καλύψει τις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Τώρα, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους Opel μέσω ενός προγράμματος Επιδότησης Ανταλλαγής. Συγκεκριμένα, η Opel καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, όπου θα λάβουν μια ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο, η οποία υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική αξία του παλιού αυτοκινήτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα €2.700, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί.

Μέσω του προγράμματος Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δημοφιλές Corsa, το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά για το 1ο τρίμηνο του 2023. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης το πολυβραβευμένο Νέο Astra, καθώς και η ολοκληρωμένη γκάμα των Opel SUV: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland.

Πλέον της επιδότησης ανταλλαγής, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εγγύηση τελικής τιμής και σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Τέλος, όλα τα μοντέλα Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Το πρόγραμμα ισχύει έως 30 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα Επιδότησης  Ανταλλαγής παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.

Σχετικά με την Opel

Η Opel είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και πρωτοστατεί στη μείωση των εκπομπών ρύπων μέσω της επιθετικής στρατηγικής εξηλεκτρισμού της. Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Adam Opel στο Rüsselsheim, της Γερμανίας, το 1862 και ξεκίνησε την κατασκευή αυτοκινήτων το 1899. Η Opel είναι μέλος της Stellantis NV, ενός παγκόσμιου ηγέτη που δημιουργήθηκε τη νέα εποχή της βιώσιμης κινητικότητας, ως αποτέλεσμα της συνένωσης μεταξύ των Groupe PSA και FCA Group τον Ιανουάριο του 2021. Μαζί με τη Βρετανική, αδελφή μάρκα Vauxhall, η εταιρία εκπροσωπείται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Η Opel εφαρμόζει σήμερα τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της, διασφαλίζοντας την επιτυχία της στο διηνεκές και εξασφαλίζοντας την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών μετακίνησης των πελατών. Έως το 2024, θα προσφέρει σε όλα τα μοντέλα Opel μία ηλεκτρική έκδοση. Από το 2028, η Opel θα εστιάσει αποκλειστικά στον τομέα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη.

Επισκεφτείτε το  https://www.media.stellantis.com/gr-el/opel

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος