Ελλάδα και ΕΟΤ μεγάλοι νικητές στα αμερικανικά τουριστικά Travvy Awards 2022

Τέσσερις κορυφαίες διακρίσεις απέσπασε η Ελλάδα και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στα Travvy Awards 2022, που θεωρούνται ως ένας από τους εγκυρότερους θεσμούς της τουριστικής βιομηχανίας των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατέλαβε την 1η θέση (Gold) στις κατηγορίες:

 Καλύτερος Προορισμός στην Ευρώπη (Best Destination Europe),

• Καλύτερος Προορισμός στην Μεσόγειο (Best Destination Mediterranean), και

• Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός Κρουαζιέρας (Best Cruise Destination – Europe)

Με τη σειρά του, ο ΕΟΤ αναδείχθηκε ως ο 2ος (Silver) Καλύτερος Οργανισμός Τουρισμού στην Ευρώπη (Best Tourism Board – Europe).

Fo2 0, Women In Business & Science, Wibmagazine, Wibsmagazine

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ & Καναδά, Κ. Χαροκόπος (δεύτερος από αριστερά), κατά την τελετή απονομής των Travvy Awards 2022.

Τα Travvy Awards αναγνωρίζουν κάθε χρόνο την αριστεία στον τουριστικό τομέα, επιβραβεύοντας τουριστικές επιχειρήσεις, τουριστικά προϊόντα, εθνικούς οργανισμούς τουρισμού και προορισμούς σε όλον κόσμο για τα εξαιρετικά επιτεύγματά τους. Στη σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών στις επιμέρους κατηγορίες (αεροπορικές εταιρείες, προορισμοί, ξενοδοχεία και θέρετρα, εταιρείες κρουαζιέρας, τουριστικοί πράκτορες, ταξιδιωτικά γραφεία κ.ά.) συμμετέχουν χιλιάδες στελέχη της τουριστικής αγοράς, που με τις επιλογές τους αναδεικνύουν αυτούς που καινοτομούν και ταυτόχρονα προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους επισκέπτες και τους πελάτες τους.

Η τελετή απονομής της φετινής 8ης διοργάνωσης των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου στο Hilton Fort Lauderdale Marina της Φλόριντα, ενώ τα ελληνικά βραβεία παρέλαβε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ & Καναδά, Κωνσταντίνος Χαροκόπος, ο οποίος δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή να βραβευόμαστε από τα Travvy Awards, καθώς οι διακρίσεις αυτές προέρχονται από αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα: τους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου».

FO3, Women In Business & Science, Wibmagazine, Wibsmagazine

Τα Travvy Awards διοργανώνουν το site TravelPulse.com και το περιοδικό AGENTatHOME του ομίλου Northstar Travel Group, με τους νικητές να παρουσιάζονται αναλυτικά στην online και έντυπη έκδοσή τους, αντίστοιχα.

Κοινοποιήστε αυτο το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα:

NEWS

Trophy-Τροφή Challenge 2022: Ξεκινά ο καινοτόμος διαγωνισμός του αγροδιατροφικού τομέα, από τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Για 4η χρονιά πραγματοποιείται το Trophy-Τροφή Challenge, ο πρωτοποριακός διαγωνισμός από τη Νέα Γεωργία Νέα Γένια, που έχει ως στόχο να υποστηρίξει το ελληνικό αγροδιατροφικό

Περισσότερα»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών αναδείχτηκε η κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου

Νέα Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών αναδείχτηκε η κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του ΕΒΕΑ που εκλέγεται σε αυτήν τη θέση,

Περισσότερα»
OIKONOMIA

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ: Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ

Η τρίτη Έκθεση για το Κράτος Δικαίου στα Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης[1], που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απηχεί πλήρως τις διαχρονικές ανησυχίες

Περισσότερα»