Επιχειρηματικές συναντήσεις τουρκικών και ελληνικών επιχειρήσεων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στις 19 Οκτωβρίου

Επιχειρηματική Αποστολή αποτελούμενη από 31 επιχειρηματίες με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Cerkezkoy Τουρκίας, θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της εν λόγω επίσκεψης θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας και θα πραγματοποιηθούν κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 14:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), στην αγγλική γλώσσα.

Αναλυτικό κατάλογο με τις συμμετέχουσες στην αποστολή τουρκικές επιχειρήσεις, το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους και το είδος της συνεργασίας που επιθυμούν θα βρείτε εδώ.

Το Cerkezkoy βρίσκεται 110 χλμ. δυτικά της Κωνσταντινούπολης και θεωρείται βιομηχανική ζώνη. Tο ΕΒΕ του Cerkezkoy απαριθμεί περίπου 6.000 μέλη, τα περισσότερα των οποίων δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα του εμπορίου και της βιομηχανίας και ιδίως στους κλάδους των πλαστικών, ελαστικών, βιομηχανικού εξοπλισμού, καλλυντικών, χημικών, δόμησης, κλωστοϋφαντουργίας, μεταλλουργίας, αυτοκινητοβιομηχανίας και ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, στην αγγλική γλώσσα, μέχρι το

μεσημέρι της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου 2023, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συναντήσεων.

Για τυχόν συμπληρωματική πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος