Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στη Διεθνή Έκθεση ARTOZYMA (24-26/02/24)

Συνεχίζεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης η υλοποίηση του Προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού, που δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετάσχουν με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα σε εκθεσιακές διοργανώσεις, τις οποίες πραγματοποιεί η ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούνται επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ να συμμετάσχουν στην 11η ARTOZYMA, που διοργανώνεται στις 24-26 Φεβρουαρίου 2024 στα Περίπτερα 13, 14 και 15 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η ARTOZYMA είναι μία έκθεση με μεγάλη απήχηση, που φιλοξενεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συσκευασίας και εξοπλισμού και μέσα από θεματικά αφιερώματα αποτυπώνει τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο.

Το επαγγελματικό προφίλ της διοργάνωσης διασφαλίζει στοχευμένες Β2Β συναντήσεις μεταξύ εκθετών και αγοραστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού και Διαγωνισμοί Ζαχαροπλαστικής, όπου θα παρουσιαστούν ευφάνταστα δημιουργήματα από νέους δημιουργούς, που καινοτομούν.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης, πατήστε εδώ

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ: 2310370132 ή στα emails: georgiou@ebeth.gr και beni@ebeth.gr

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος