Εργαστήριο δικτύωσης επιχειρήσεων του κλάδου ένδυσης και μόδας

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των δράσεων που υλοποιεί στο πλαίσιο του έργου CREATIVE HUB για την ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μόδας στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, διοργανώνει εργαστήριο με θέμα: «Συνέργειες και Δίκτυα: κλειδί για την ανάπτυξη του κλάδου ένδυσης και μόδας».

Το εργαστήριο πραγματοποιείται την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρες 16:00 – 18:00, στο Mediterranean Palace Hotel (Αίθουσα «Ιφιγένεια», Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου) στη Θεσσαλονίκη.

Με κύρια εισηγήτρια τη Business Consultant & Coach, κα. Φωτεινή Δημίου, το εργαστήριο φιλοδοξεί να αναδείξει τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν για τις επιχειρήσεις του κλάδου ένδυσης και του ευρύτερου τομέα της μόδας, μέσω της δημιουργίας δικτύων και της ανάπτυξης συνεργασιών, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους αρμόδιους φορείς υποστήριξης της επιχειρηματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί ο λόγος και στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, προκειμένου να παρουσιάσουν εν συντομία, υπό την καθοδήγηση της κας Δημίου, τη δραστηριότητα και τις ανάγκες τους για συνεργασίες.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

  • 16:00-16:10: Προσέλευση / Καφές
  • 16:10-16:15: Χαιρετισμός

Εκπρόσωπος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

  • 16:15-17:00: «Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, μέσα από τη δικτύωση και την ανάπτυξη συνεργειών»

Φωτεινή Δημίου, ΜΒΑ / Business Consultant & Coach

  • 17:00-17:15: «Παρουσίαση του κέντρου μόδας που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου CREATIVE HUB»

Θεόφιλος Ασλανίδης, Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ)

  • 17:15 -17:45: Γνωριμία με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις

Προφορικές παρουσιάσεις των συμμετεχουσών επιχειρήσεων, διάρκειας 2-3 λεπτών

  • 17:45 Κοκτέιλ δικτύωσης

Για τη δήλωση της δωρεάν συμμετοχής σας πατήστε εδώ

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε και στο κανάλι του έργου CREATIVE HUB στο YouTube

Πληροφορίες: Τμήμα Μελετών & Έρευνας ΕΒΕΘ,

Τηλ.: 2310 370180-182, email: s.angelidou@ebeth.gr

Το Έργο CREATIVE HUB συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020»

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος