Γιάννης Τρουπής: «Κάθεχρονιά όταν οι θεσμοί,σε συλλογικό επίπεδο,παραλληλίζονται τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά»29-30Αυγούστου,Διήμερη γιορτή εμπορίου στην Τρίπολη

Για τις Λευκές Νύχτες στην Τρίπολη μίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής στην εκπομπή “Χαμηλή Πτήση”του τηλεοπτικού σταθμού IonianTV. Oκ. Τρουπήςανέφερε ότιτα θεμέλια τηςγιορτής εμπορίου στην Τρίπολη, μπήκαν το 2017 με τον τίτλο “ShockPrice”η οποίαξεπέρασε κάθε προσδοκία, δικαιώνονταςτην απόφαση των τότε διοργανωτών –φορέων: Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, Επιμελητηρίου Αρκαδίας,Δήμου Τρίπολης, (ΟΕΒΕΑ), ΈνωσηςΞενοδοχείων Αρκαδίας, Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσουτονίζοντας ότι «Κάθεχρονιά όταν οι θεσμοί,σε συλλογικό επίπεδο,παραλληλίζονται τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά»σημειώνοντας:«όταν τα χρήματα επενδύονται οι ανταποδοτικότητά τουςείναι πολύπλευρη και πολλαπλάσια».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε και στιςεπόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου για το«TripolisStreetFoodFestival»και την παρουσίαση βιβλίου «Τρίπολη, 1830 -2000: «Νοσταλγία για την όμορφη πόλη που είχαμε»που αφορά, μεταξύ άλλων και στην παρουσίασηπαλιών επιχειρήσεων, θέλονταςνα ανατρέξουμεσε μνήμες που είχαν δώσει ζωή στην περιοχή.

 

Δείτε τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος