Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 𝟏𝟗𝛐 𝚷𝛂𝛎𝛆𝛌𝛌ή𝛎𝛊𝛐 𝚺𝛖𝛍𝛑ό𝛔𝛊𝛐 𝚽𝛂𝛒𝛍𝛂𝛋𝛆𝛖𝛕𝛊𝛋ής 𝚾𝛈𝛍𝛆ί𝛂ς (𝐇𝐒𝐌𝐂-𝟏𝟗)

Η ZITA Congress & Event Management υλοποίησε και φέτος αποτελεσματικά και με συνέπεια το Συμπόσιο Φαρμακευτικής Χημείας, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 300 Σύνεδροι από 22 χώρες.

Banner 1200x628 Final 300x157, Women In Business & Science

Το Συμπόσιο που έχει ως βασική θεματολογία τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Φαρμακευτικής Χημείας, διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Χημείας (ΕΦΧΜ) και τον Τομέα Φαρμακευτικής Χημείας-Φαρμακογνωσίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πλαίσιο του 3ήμερου επιστημονικού προγράμματος, διακεκριμένοι επιστήμονες συμμετείχαν με ενδιαφέρουσες ομιλίες: 6 Plenary Speakers και 16 Keynote Speakers. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκαν περισσότερα από 120 Posters, ενώ σημαντική υπήρξε και η συμμετοχή των 24 χορηγών-εκθετών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συμπόσιο μπορείτε να βρείτε εδώ.

_____________

H Zita Congress & Event Management, εξειδικεύεται στη διαχείριση και οργάνωση Συνεδρίων, Εκθέσεων και Εκδηλώσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη εξασφαλίζοντας μια άριστη διοργάνωση, αλλά και πλήρη διαφάνεια για τους διοργανωτές. Έχοντας διοργανώσει χιλιάδες εθνικά και παγκόσμια projects, διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και την τέλεια διεκπεραίωση συνεδρίων και εκδηλώσεων. 

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος