Μέχρι 1η Σεπτεμβρίου η προθεσμία κράτησης χώρου για τη συμμετοχή στην ITB Berlin 2024

Η δυνατότητα κράτησης χώρου για τη συμμετοχή στην ITB Berlin 2024 δίνεται μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2023 για όσες εταιρείες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κορυφαία Διεθνή Τουριστική Έκθεση στον κόσμο, που διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Συγκεκριμένα, η ITB Berlin θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου 2024, υποστηρίζοντας τη δικτύωση με κορυφαίους «παίκτες», τη γνώση, αλλά και τη δημιουργία νέων τάσεων στον τουριστικό κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εμπορικοί επισκέπτες από όλον τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον κλάδο του τουρισμού μέσα από μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, που προσφέρει η ITB Berlin. Η έκθεση θα εστιάσει σε επιμέρους κλάδουςμεταξύ άλλων: Business Travel, MICE, Travel Technology, Cultural Tourism, Responsible Tourism, Medical Tourism, Luxury Tourism.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το διεθνώς αναγνωρισμένο Συνέδριο ITB Berlin θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την εμπορική έκθεση στους εκθεσιακούς χώρους του Βερολίνου.

Ύστερα από τη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση της ITB Berlin, ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής για το 2024 αναμένεται να ξεπεράσει τα μέχρι τώρα επίπεδα συμμετοχής, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης.

Στην ITB Berlin 2023 περίπου 5.500 εκθέτες από 161 χώρες, εκ των οποίων 122 ελληνικές και 66 κυπριακές εταιρείες, παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 90.000 επισκέπτες.

Ελλάδα και Κύπρος θα συμμετέχουν στη διοργάνωση του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες και Κύπριους εκθέτες να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην αγορά του διεθνούς τουρισμού μέσω της ITB Berlin.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ITB Berlin 2024, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037, E-Mail: berlinmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.itb.com/en/.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος