Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεών του για την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της ανάδειξης των τεχνικών επαγγελμάτων, διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις – μέλη του  στις οποίες θα συμμετέχουν μαθητές Β και Γ τάξεις ΕΠΑΛ.

Σκοπός της Δράσης «ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΤΕΧΝΗ»

Η δράση βασίζεται, τονίζει ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, στην αρχή της «εκμάθησης μέσα από την πράξη», συνδέοντας την μαθητική κοινότητα με την αγορά εργασίας, αναπτύσσοντας δεξιότητες επιχειρηματικότητας και εργασιακής ετοιμότητας, εμπνέοντας τους νέους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους.

Η δράση ξεκινάει με τα ΝΑΥΤΙΚΑ ΕΠΑΛ και οι επισκέψεις δύναται να πραγματοποιηθούν καθημερινά από  9.00 – 14.00 κατόπιν σχετικού πλάνου.

Το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του, που δραστηριοποιούνται στον Ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο και σε δραστηριότητες περί την ναυπηγοεπισκευή, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να συμμετέχουν στη δράση και να πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρησή τους,  έως τη Δευτέρα 20/3/2022 στο email : proedros@bep.gr

Για διευκρινίσεις και ενημέρωση σχετικά με τη δράση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210 4121 298 και 210 4174 765.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος