Ανακαλύψτε τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Ιδρύματος Ωνάση 2023-24

Νοέμβριος 2023

Διαδικτυακές, σύγχρονες και επιστημονικές συζητήσεις για την ταυτότητα, την έκφραση και τα χαρακτηριστικά φύλου, οι Οργανούληδες επιστρέφουν στην τάξη, βιωματικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς και ειδικούς παιδαγωγούς στο πρόγραμμα «Η Μουσική αγαπάει τον Αυτισμό» και ο ψηφιακός κόσμος της εφηβείας. Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Ιδρύματος Ωνάση συνεχίζουν τον Νοέμβριο δυναμικά μέσα από μια σειρά εργαστηρίων γεμάτα εκπλήξεις.

Εκπαιδευτικές Τετάρτες: This is a Free Gender ZoneΜια ανοιχτή συζήτηση για όλα και για όλα

08 – 22.11.2023

Τρεις διαδικτυακές, ανοιχτές, ειλικρινείς, σύγχρονες και επιστημονικές συζητήσεις για την ταυτότητα, την έκφραση και τα χαρακτηριστικά φύλου. Ένα «κουτί» στο οποίο μπαίνουμε όλοι από τη βρεφική μας ηλικία. Τι ερωτευόμαστε, τι θα φορέσουμε, με τι θα παίξουμε, τι μας αρέσει; Ταμπού, καταπίεση, τραύματα και αντοχές στην οικογένεια αλλά και στο σχολείο. Ή μήπως γίνεται κι αλλιώς;

Γεννιέσαι ή γίνεσαι;Τι έχω κάνει λάθος; Θα είναι το παιδί μου ευτυχισμένο;Και με το σχολείο τι γίνεται;

Δείτε στο Onassis Channel τρία εκπαιδευτικά επεισόδια με στόχο την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση με έννοιες και πραγματικότητες που ορίζουν τη ζωή μας. Ο φόβος, το άγχος των σωστών χειρισμών, οι «δύσκολες ερωτήσεις» και η ανασφάλεια στο πώς να διαχειριστείτε την ομάδα, την τάξη ή την οικογένειά σας μπορούν να βρουν απαντήσεις.

Απευθύνεται σε: Εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εφήβους

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος