Επιχειρηματικές συναντήσεις τουρκικών και ελληνικών επιχειρήσεων, στο ΕΒΕΘ, στις 9 Νοεμβρίου

Νέα επιχειρηματική αποστολή από την Τουρκία θα επισκεφτεί στις 9 Νοεμβρίου το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια πρόσφατης επιτυχημένης διοργάνωσης Β2Β συναντήσεων ελληνικών και τουρκικών επιχειρήσεων στο ΕΒΕΘ.

Ειδικότερα, 15 περίπου επιχειρηματίες-μέλη του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Τουρκίας (TUGIAD), με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, θα επισκεφθούν το ΕΒΕΘ την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 13:00, για την πραγματοποίηση κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται σε ευρύ φάσμα κλάδων του εμπορίου, της βιομηχανίας και των υπηρεσιών, όπως ο τουρισμός, η εκπαίδευση, η ενέργεια και οι κατασκευές.

Αναλυτικό κατάλογο με τις συμμετέχουσες στην αποστολή τουρκικές επιχειρήσεις, τον τομέα τους και το είδος της συνεργασίας που επιθυμούν, θα βρείτε εδώ.

Ο Σύνδεσμος TUGIAD με έδρα στην Κωνσταντινούπολη λειτουργεί από το 1986 και αριθμεί περίπου 1.000 επιχειρήσεις-μέλη, που απασχολούν συνολικά πάνω από 500.000 εργαζόμενους.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος ορ), στην αγγλική γλώσσα. Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής στην αγγλική γλώσσα, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συναντήσεων.

Για τυχόν συμπληρωματική πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος