Ανοιχτή συζήτηση για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Γυναικεία Επιχειρηματικότητα” στις 23 Φεβρουαρίου, 17:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των νέων πολιτών και τους φορείς της πόλης μας. Η συμμετοχή του κοινού στην εκδήλωση θα υλοποιηθεί με διαδραστικό τρόπο. Αρχικά, οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους στους διακεκριμένους καλεσμένους. Στη συνέχεια, θα υλοποιηθεί μέσω ψηφιακών μέσων η καταγραφή των προτάσεων και ιδεών του κοινού.

Η εκδήλωση δομείται σε τρεις κύκλους συζήτησης με έμφαση τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Οι θεματικές που θα εστιάσουν τα πάνελ αφορούν: την Καινοτομία, την Ίδρυση μιας επιχείρησης και το Εργασιακό περιβάλλον. Επιπλέον, η ανάδειξη ζητημάτων που απασχολούν τους νέους, όπως για παράδειγμα: start-up, ανεργία, ισότητα, ευκαιρίες ανάπτυξης, ψηφιακοί νομάδες, εκπαίδευση και τεχνολογική εξέλιξη αποτελούν απαραίτητες παρεμβάσεις για τη στήριξη και ενδυνάμωση των πρωτοβουλιών.

Γιατί μιλάμε ακόμα για το θέμα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας; Υφίσταται ακόμα η γυάλινη οροφή; Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες; Με αφορμή αυτά τα ερωτήματα καλούμε όλα τα νέα άτομα να συμμετέχουν, να ρωτήσουν και να εκφράσουν την άποψη τους σε μια ανοιχτή συζήτηση με φορείς της πόλης και στελέχη επιχειρήσεων. Κλείσε την θέση σου για να αναδείξουμε μαζί τα ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την ισότητα των φύλων και την παιδεία.

Περισσότερες πληροφορίες: https://fb.me/e/47mjzi9UV

Είσοδος δωρεάν, δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/xDfcVGeNH6bupR9j6.

Ώρα προσέλευσης: 16:30.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος