Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο 28 με 31 Ιανουαρίου η ISM 2024, με 1.350 εκθέτες, από 70 χώρες και 35 εθνικά περίπτερα

Στις 28 με 31 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και SnackISM 2024, που πραγματοποιείται στην Κολωνία από τον Εκθεσιακό Οργανισμό Κολωνίας, ταυτόχρονα με τη Διεθνή Έκθεση για Προμηθευτές της Βιομηχανίας Ζαχαρωδών και Σνακ, ProSweets Cologne και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

ISM 2024 αναμένεται να συγκεντρώσει 1.350 εκθέτες από 70 χώρες και 35 εθνικά περίπτερα από Ευρώπη, Ασία, Βόρεια και Νότια Αμερική, όταν στη φετινή έκθεση συμμετείχαν 1.281 εκθέτες από 71 χώρες και την επισκέφθηκαν 25.000 εμπορικοί επισκέπτες από 135 χώρες.

Η ISM 2024 προβλέπεται να είναι περισσότερο διεθνοποιημένη και διαφοροποιημένη από κάθε προηγούμενη διοργάνωση. Καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα της αλυσίδας αξίας, θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και καινοτομιών, από προϊόντα σοκολάτας, σνακ για πρωινό, σνακ από φυσικά συστατικά και μπισκότα έως ζαχαρωτά, παγωτά και κατεψυγμένα γλυκίσματα.

Οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και καινοτομίες στη βιομηχανία των γλυκών και των σνακ, καθώς και να επεκτείνουν το δίκτυο των συνεργατών τους.

Το γεγονός ότι εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο συρρέουν κάθε χρόνο στην ISM, υπογραμμίζει την εξαιρετική σημασία αυτής της εμπορικής έκθεσης για την παγκόσμια βιομηχανία γλυκών και σνακ, ενώ αποτελεί σημαντική πλατφόρμα για τη δημιουργία επιχειρηματικών επαφών.

Στη διοργάνωση της ISM 2023 κατέστη σαφές ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές δίνουν σημασία στα υγιεινά και φυσικά συστατικά όσον αφορά τα γλυκά και τα σνακ τους. Τα προϊόντα και τα συστατικά φυτικής προέλευσης εξακολουθούν να γνωρίζουν μεγάλη άνθηση, γεγονός που αντανακλάται στην ISM μέσα από δημιουργικές ιδέες για τον εμπλουτισμό των τροφίμων με φυτικές ίνες.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια και τις κάρτες εισόδου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης: https://www.ism-cologne.com/trade-fair/tickets/buy-tickets/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ISM, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027, EMailkoelnmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.ism-cologne.com/.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος