Το 3ο WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE 2023, στις 16 Δεκεμβρίου

Με την παρουσία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S Center) της Cisco στη Θεσσαλονίκη το 3ο «WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE».

Το «WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE» απευθύνεται σε ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις/startups, αλλά και σε ομάδες ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες, που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Η 3η διοργάνωση στην Ελλάδα του «WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE 2023» πραγματοποιείται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (www.italchamber.gr), σε συνδιοργάνωση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (www.ebeth.gr) και το Search On-WeMakeFuture! Festival (Ιταλία, www.wemakefuture.it).

Εκτός από τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα συμμετάσχουν ως ομιλητές και άλλοι κορυφαίοι τεχνοκράτες και επικεφαλής φορέων καινοτομίας και ανάπτυξης start-up επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο του «WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE» θα αναδειχθούν και φέτος, μέσα από 15 Ελληνικά νεοφυή σχήματα οι τρεις νικήτριες start-ups, που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο συνέδριο του WeMakeFuture! Festival στο Rimini της Ιταλίας στις 13, 14 & 15 Ιουνίου 2024, με δυνατότητα παρουσίασης της ιδέας τους σε διεθνή διαγωνισμό και κοινό. Ο στόχος είναι στο παγκόσμιο συνέδριο του WeMakeFuture! Festival να αναδειχθεί μία ελληνική συμμετοχή και με θεσμικό χαρακτήρα, καθώς θα έχει την υποστήριξη του Elevate Greece, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και του CTE.COBO (Κέντρο Τεχνολογίας του Δήμου Μπολόνιας).

Το WMF (Web Marketing Festival) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διεθνείς θεσμούς digital και social innovation και στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, το πρόγραμμα της οποίας θα δείτε εδώ, μπορείτε να συμπληρώσετε τη  δήλωση συμμετοχής, πατώντας στο https://greece.wemakefuture.it/#form.

Χορηγοί του «WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE» είναι οι εταιρείες Vimar Hellas SA, Deloitte Greece, Movyon Southeast Europe και Scentia Legis, Margaropoulos & Associates Law Firm.

Υποστηρικτές είναι οι φορείς και εταιρείες Elevate Greece, ICAP CRIF, Thessaloniki Innovation Zone, OK!Thess και CTO Bologna.

Για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο  Θεσσαλονίκης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση innovation@italchamber.gr (τηλ. 2310947744, 2310947844 Marco Della Puppa & Cristiana Avdi).

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος