Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στην 87η ΔΕΘ

Την επιδότηση της συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται στις 9-17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποφάσισε – και για φέτος – το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η 87η ΔΕΘ, το σημαντικότερο επιχειρηματικό, οικονομικό και κοινωνικοπολιτικό γεγονός του 2023, μέσα από το θεσμό της τιμώμενης χώρας, υποδέχεται φέτος τη Βουλγαρία, η οποία συμμετέχει με αδιάλειπτη παρουσία σε πολλές γενικές και κλαδικές εκθέσεις της ΔΕΘ-HELEXPO, από το 1926, με σκοπό την ενίσχυση των οικονομικών, επιχειρηματικών, πολιτικών και πολιτιστικών σχέσεων των δύο χωρών.

Το ΕΒΕΘ, στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και ταυτόχρονα το θεσμό της ΔΕΘ, αποφάσισε φέτος να επιδοτήσει τη συμμετοχή μέχρι 20 επιχειρήσεων μελών του, οποιουδήποτε κλάδου δραστηριότητας, με το ποσό των 1000/επιχείρηση, προκειμένου να ενοικιάσουν σταντ, βάσει διαθεσιμότητας, σε οποιοδήποτε εκθεσιακό χώρο κρίνουν προσφορότερο, κατόπιν συνεννόησης με τη ΔΕΘ-ΗΕLEXPO.

Για αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία επιδότησης, τις προϋποθέσεις και τη σχετική αίτηση πατήστε εδώ. 

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310370132.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος