Πρόσκληση ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχής των επιχειρήσεων – μελών του ΒΕΠ  στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (09-17/09/2023)

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του, παρέχει δωρεάν χώρο στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας δηλαδή το κόστος ενοικίασης και διαμόρφωσης του περιπτέρου τους.

Η  87η Διεθνής  Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης,  θα παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αντανακλώντας ουσιαστικά, τη σύγχρονη κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα της χώρας.

με τιμώμενη χώρα τη Δημοκρατία της Βουλγαρίας.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της στήριξης προώθησης και ανάπτυξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του, αποφάσισε να συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε  συνεργασία με τα άλλα αμιγή Βιοτεχνικά Επιμελητήρια, της Αθήνας και της  Θεσσαλονίκης με ενιαίο εκθεσιακό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και την αίτηση συμμετοχής δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

Υπεύθυνη επικοινωνίας:  Παρασκευή Κασιμάτη, Τμήμα Βιοτεχνικών Θεμάτων στα τηλ. 210 4174765, 210 4121298 και 210 4131100.

 

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος