Επιμελητήριο Αρκαδίας: Σημαντικές εκπτώσεις και ρυθμίσεις οφειλών στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει όλα τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων – η Αυτοδιαχείριση.

Η συμφωνία αυτή έρχεται να ρυθμίσει το τοπίο των πνευματικών δικαιωμάτων για το διάστημα 2018-2022 και αφορά στην έκδοση της άδειας δημόσιας εκτέλεσης μουσικής την οποία προμηθεύονται οι επιχειρήσεις.

Το εν λόγω Σύμφωνο Συνεργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών της ΚΕΕΕ, μέσω της Θεματικής Επιτροπής Πνευματικών-Συγγενικών Δικαιωμάτων και είναι η δεύτερη η οποία πραγματοποιείται, μετά από τη συμφωνία για τα συγγενικά δικαιώματα με τη GEA, η οποία έλαβε χώρα στις 09.06.2022 στα γραφεία της KEEE.

Στόχο της προσπάθειας αυτής αποτελεί η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων οι οποίες θα επιτρέψουν την ομαλή συνεργασία και τη λειτουργία προς όφελος όλων των εμπλεκομένων – επιχειρήσεων και δικαιούχων των πνευματικών δικαιωμάτων, στιχουργών, μουσικοσυνθετών κ.ο.κ.

Προσοχή για την προσχώρηση ο χρήστης προσκομίζει αίτηση προσχώρησης και βεβαίωση ταμειακής ενημερότητας από το Επιμελητήριο. Για περισσότερες πληροφορίες για τη βεβαίωση ταμειακής ενημερότητας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, (2710 227141-2 εσωτ. 1 ή 2) όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 8 π.μ – 2 μ.μ.

Για την πληρέστερη ενημέρωση, των μελών μας στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για:

  1. Τα βασικά σημεία της συμφωνίας ΚΕΕΕ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.
  2. Τη διαδικασία η οποία προβλέπεται από τη συμφωνία.
  3. Την αίτηση που συμπληρώνουν οι επιχειρηματίες, ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ή με φυσικό τρόπο με ταχυδρομική αποστολή ή κατά τη επίσκεψη του συνεργάτη της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ στην επιχείρησή τους.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος