Η EUROBANK στηρίζει την καινοτόμο επιχειρηματικότητα

Ευκαιρίες σε startup και νέες επιχειρήσεις για κατάλληλη χρηματοδότηση, mentoring, εμπορική δράση, δικτύωση και εξωστρέφεια προσφέρει η Eurobank, μέσα από τις 2 πλατφόρμες του egg – enter•grow•go:

-Η πλατφόρμα Start Up απευθύνεται σε νέες επιχειρήσεις με στόχο να τις υποστηρίξει στα πρώτα τους βήματα. Τις βοηθά να αναπτυχθούν και να διαθέσουν ταχύτερα το προϊόν ή την υπηρεσία τους στην αγορά (incubation).
-Η πλατφόρμα Scale Up απευθύνεται σε πιο ώριμες startup επιχειρήσεις, που λόγω επιτάχυνσης της ανάπτυξης των προϊόντων τους αναζητούν αύξηση πωλήσεων και προσβλέπουν σε επόμενο κύκλο χρηματοδότησης. Πρόκειται για τον εξελιγμένο επιχειρηματικό επιταχυντή του egg – enter•grow•go (acceleration).
Οι startup που επιλέγονται για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα:
-Βρίσκουν στρατηγικούς συνεργάτες στο έργο τους (co-working).
-Η τράπεζα τους παρέχει ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων τους, με πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης και οικονομικούς συμβούλους στη διάθεσή τους για να τις βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο πρόγραμμα δανειοδότησης.
-Τους παρέχεται επίσης κτιριακή υποδομή υψηλών προδιαγραφών για να στεγάσουν τις επιχειρηματικές ανάγκες τους.
-Τέλος, μέντορες-καταξιωμένες προσωπικότητες της οικονομίας και της επιστήμης καθοδηγούν, υποδεικνύουν λύσεις και εμψυχώνουν τις startup για να εξελίξουν την επιχειρηματική ιδέα τους και να τη μεταμορφώσουν σε ολοκληρωμένο και επιχειρηματικά αξιοποιήσιμο προϊόν ή υπηρεσία.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος