Η ΠΡΩΤΗ BMW XM ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Το αυτοκίνητο που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην αυτοκίνηση κι αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο BMW υψηλών επιδόσεων με σύστημα ηλεκτροκίνησης είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στη BMW Σφακιανάκης και κάθε πελάτης ή λάτρης της μάρκας BMW έχει την ευκαιρία να το γνωρίσει από κοντά.

Το BMW XM δίνει μια νέα ερμηνεία στη φιλοσοφία Sports Activity Vehicle (SAV) στην κατηγορία υψηλών επιδόσεων, αφού δεσμεύεται να φέρει αυτή την απαράμιλλη αίσθηση M και να προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις και ταξίδια με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
Το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης M HYBRID εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις. Η πολυτελής εξωτερική σχεδίαση είναι μία δήλωση αποκλειστικότητας και επιβλητικής παρουσίας, ενώ το πρωτοποριακό ευρύχωρο εσωτερικό από την άλλη, με το εστιασμένο στον οδηγό πιλοτήριο και το πολυτελές M Lounge στο πίσω μέρος ολοκληρώνουν την νέα BMW XM που μαγνητίζει τα βλέμματα.
Η BMW Σφακιανάκης επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την θέση της ως ηγέτης στην πολυτελή καινοτόμο αυτοκίνηση παραδίδοντας και το πρώτο BMW XM στην Ελλάδα αλλά και παρουσιάζοντας το αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι καλώντας σας να την επισκεφθείτε.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος