“Kon-Tiki” το νέο TEDx event στην Ελλάδα από το TEDx University of Piraeus

Η σχεδία που διδάσκει την δύναμη της επιμονής, της πίστης και της ομαδικότητας

Σάββατο 13 Μαΐου 2023 στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα του Πανεπιστημίου Πειραιώς στη Νίκαια

 

Αθήνα, 4 Μαΐου 2023. To TEDxUniversityofPiraeus επιστρέφει δυναμικά για να  παρουσιάσει το main event του με τίτλο ‘’Kon-Tiki’’, το Σάββατο 13 Μαΐου στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα του Πανεπιστημίου Πειραιώς στη Νίκαια και ώρα 10:00 π.μ. με 10:00 μ.μ.

Το θέμα του φετινού TEDxUniversityofPiraeus, κρύβει μια μοναδική ιστορία που διδάσκει τη δύναμη της επιμονής, της πίστης και της ομαδικότητας σε μια εποχή που έννοιες όπως αυτές έχουν λησμονηθεί. Το Kon-Tiki ήταν η πιο διάσημη σχεδία στον κόσμο, καθώς ταξίδευε στην ανοιχτή θάλασσα για 101 ημέρες, κάνοντας το αδύνατο, δυνατό! Παρά τις φουρτούνες και τις θαλασσοταραχές, έφτασε αλώβητη στον προορισμό της, δίνοντας ένα μάθημα-ζωής σε όλο τον κόσμο.

Για ακόμα μια χρονιά, το TEDxUniversityofPiraeus τοποθετεί στο επίκεντρο ομιλητές με δυνατές ιστορίες και ιδέες που αξίζει να έρθουν στο φως. Άνθρωποι από πολλούς διαφορετικούς κλάδους, όπως την τεχνολογία, το design, την τέχνη, τα social issues, τη ψυχαγωγία μέχρι το επιχειρείν, έρχονται να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες. Ανάμεσα στους ομιλητές,

  • Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μια γυναίκα-σύμβολο που επιβίωσε από την επίθεση με βιτριόλι, μας διηγείται την πολυτάραχη ιστορία της.
  • Η καταξιωμένη Ελληνίδα φωτογράφος Ria Mort από το χώρο της φωτογραφίας, με διεθνή καριέρα, μοιράζεται τη δική της ιστορία ενώ μένοντας στο χώρο της τέχνης και του θεάτρου
  • Ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μας μιλά για τη σημασία του δικού του kon-tiki στη ζωή
  • Η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου έρχεται να μας μιλήσει για τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε και πώς την οδήγησαν στην απόλυτη επιτυχία
  • Τέλος, η Ελληνίδα καλλιτέχνης και επιχειρηματίας, Χριστιάννα Οικονόμου που ταξίδεψε τον κόσμο και κατέληξε στις Κυκλάδες, έρχεται στη σκηνή του TEDx, για να μας εξιστορήσει για το πώς η δική της σχεδία τη βοήθησε ώστε να κάνει την τέχνη της επάγγελμα.

Επιβιβαστείτε στο Kon-Tiki του TEDxUniversityofPiraeus και ελάτε να ζήσετε την απόλυτη TED εμπειρία γεμάτη μοναδικές ομιλίες, σπουδαίες προσωπικότητες, cool activities, δημιουργικά workshops και πολλά ακόμα συναρπαστικά happenings για μικρούς και μεγάλους.

Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας εδώ: https://www.eventbrite.com/e/tedxuniversityofpiraeus-2023-kon-tiki-tickets-601245259757)

Περισσότερο υλικό για το event μπορείτε να βρείτε εδώ: https://linktr.ee/tedxuniversityofpiraeus

#TEDxUnipi23 #KonTiki #TheImpossibleVoyage #13May

 

Η Action Global Communications είναι χορηγός επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κορίνα Νικολοπούλου: email – korina.n@actionprgroup.com  τηλ: 2107240160/ 6977580768

 

Σημείωση για τους συντάκτες:

TEDx

Τα TEDx δημιουργήθηκαν στο πνεύμα του σκοπού του TED, “Ideas worth spreading”. Υποστηρίζει ανεξάρτητους διοργανωτές οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα event στη νοοτροπία του TED στη δική τους κοινότητα. Ένα TEDx event διοργανώνεται από εθελοντές της τοπικής κοινότητας και ακριβώς όπως τα TED events στερείται οποιασδήποτε διαφημιστικής, θρησκευτικής ή πολιτικής σκοπιμότητας. Στόχος είναι να ενισχύσουν τη συζήτηση, τη διασύνδεση και την κοινότητα.

TEDxUniversityofPiraeus

Το TEDxUniversityofPiraeus είναι μια ανεξάρτητη εκδήλωση που διοργανώνεται από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά. Η ομάδα αποτελείται από δραστήρια, με υψηλές φιλοδοξίες άτομα που έχουν ως στόχο να προωθήσουν τη βασική κινητήριο ιδέα πίσω από το TED. Ιδέες που αξίζει να μεταδοθούν! Το κίνητρο πίσω από αυτή την πρωτοβουλία είναι να ενθαρρυνθούν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά να επαναξιολογήσουν τους στόχους τους στη ζωή και το μέλλον τους. Ο στόχος είναι να φιλοξενηθεί μία εκδήλωση που θα παρέχει τροφή για σκέψη, δεδομένου ότι θα καλυφθούν πολλοί τομείς, όπως η τεχνολογία, η επιχειρηματικότητα, ο πολιτισμός, η τέχνη, το σχέδιο η επιστήμη και η εκπαίδευση. Οι ομιλητές θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ιδέες τους, με ένα τρόπο που θα εμπνεύσουν το κοινό και θα του κινήσουν την περιέργεια να δει τα πράγματα υπό διαφορετικό πρίσμα. Σκοπεύουμε να δώσουμε το κίνητρο στους νέους να αναλάβουν δράση τώρα για να δημιουργήσουν ένα μέλλον μέσα στο οποίο θα θέλουμε να ζήσουμε.

 

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος