Ο  Όμιλος ZITA ξεκινάει μια σημαντική συνεργασία με τον Εθνικό Κήρυκα

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο  Όμιλος ZITA, και η έγκριτη και ιστορική για την ελληνική διασπορά εφημερίδα της Αμερικής «Εθνικός Κήρυκας» ανακοίνωσαν την σημαντική συνεργασία τους, που έχει στόχο την έγκυρη ενημέρωση του Ελληνισμού, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και σε κάθε γωνιά του πλανήτη σε θέματα επιχειρηματικότητας και επιστήμης.
Untitled 2 300x300, Women In Business & Science      Zita Group Logo 1 300x93, Women In Business & Science
Η ZITA Group, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των συνεδρίων και εκδόσεων περιοδικών, με περισσότερα από 40 χρόνια πετυχημένης πορείας, μέσα από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις της www.dyomagazine.gr και women-in-business.gr, θα δημοσιεύει άρθρα του Εθνικού Κήρυκα, που υπογράφουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι, με σκοπό οι αναγνώστες στην Ελλάδα να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό της διασποράς. Αντίστοιχα, η εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας θα δημοσιεύει άρθρα των sites και των έντυπων περιοδικών (ΔΥΟ και Women in Business & Science), που υπογράφουν και επιμελούνται σημαντικοί επιστήμονες και δημοσιογράφοι, προκειμένου οι Έλληνες του εξωτερικού να ενημερώνονται για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, στους τομείς της Υγείας, της Διατροφής, του Επιχειρείν και της Επιστήμης.

Ο Πρόεδρος της ZITA Group, κύριος Ζαχαρίας Καπλανίδης δήλωσε μεταξύ άλλων για τη νέα στρατηγική συνεργασία: «Είναι μεγάλη τιμή τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για τον Όμιλο ZITA, η συνεργασία μας με την ιστορική εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί θα μας δοθεί η δυνατότητα να ενώσουμε τον Ελληνισμό εντός και εκτός συνόρων της πατρίδας μας.»

Zita Kyrikas 300x273, Women In Business & Science
Ο Εθνικός Κήρυκας  ιδρύθηκε στις 2 Απριλίου 1915, στη Νέα Υόρκη, και συμπλήρωσε αισίως 107 χρόνια ζωής, γεγονός που «αποτελεί κυρίως έναν θρίαμβο του Ελληνισμού της Αμερικής. Μια απόδειξη του ακαταμάχητου πόθου του ομογενή να ριζώσει στην Αμερική, τη νέα πατρίδα, αλλά και παράλληλα να διατηρήσει ακέραια την ταυτότητά του» όπως ανέφερε ο εκδότης/διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας κ. Ηρακλής Α. Διαματάρης.
Σήμερα, μέσω και της ιστοσελίδας της ιστορικής εφημερίδας, ο Εθνικός Κήρυκας έχει επεκταθεί διεθνώς, με συνεχή ανανέωση και με υιοθέτηση όλων των σύγχρονων μεθόδων στο διαδίκτυο.
Μπορείτε να διαβάσετε για την ιστορία του Εθνικού Κήρυκα στο: www.ekirikas.com

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος