ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ “INSPIRATION”

Παράταση έως τις 29 Δεκεμβρίου δόθηκε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το έργο INSPIRATION . Στο πλαίσιο του έργου, 30 ελληνικές καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις θα υποστηριχθούν με σκοπό να μετατρέψουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα σε βιώσιμα (sustainable) και κυκλικά (circular), ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα και την αναγνώρισή τους στους ακόλουθους τομείς:

– Καινοτομία και Πράσινη Βιομηχανία

-Γαλάζια Ανάπτυξη

-Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Inspiration Project Banner, Women In Business & Science

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις που θα επιλεχθούν θα λάβουν εστιασμένες υπηρεσίες καθοδήγησης και υποστήριξης (coaching & mentoring) και θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης με φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και τη Νορβηγία. Η πρόσκληση απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν ιδρυθεί μετά την 1η Ιανουαρίου του 2016.

Το έργο INSPIRATION είναι ένα διεθνές έργο συνεργασίας που υποστηρίζεται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω των “EEA Grants 2014-2021”, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Business Innovation Greece”. Για την υλοποίηση του Έργου συμπράττουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Triaena Synergies & Consulting και η International Development Norway.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στη διεύθυνση:

καθώς και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:

info@trisync.gr

 

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος