Πρόσκληση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Transformation Hub | The Masterclass Series”

Mε την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) έρχεται ο νέος κύκλος Transformation Hub | The Masterclass Series,  στην OTEAcademy, με 5 ολοήμερα masterclasses κορυφαίων ομιλητών οι οποίοι θα προσεγγίσουν τον Επιχειρηματικό Μετασχηματισμό με ένα καινοτόμο & ολιστικό τρόπο καλύπτοντας σε βάθος τις ανάγκες επιμόρφωσης σε ατομικό αλλά και εταιρικό επίπεδο.

Το Transformation Hub | The Masterclass Series αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Επιχειρηματικού Μετασχηματισμού που δημιούργησε η OTEAcademy, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο την αναβάθμιση του ατόμου ως επαγγελματία, και αποτελείται από 5 Masterclasses στις παρακάτω θεματικές:

?Business Transformation
?The Platform Economy
?Design Thinking
?Data Storytelling for Business
?Agile Leadership

Τα Masterclasses θα διεξάγονται στα αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις ημερομηνίες και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, προσφέροντας την υποστήριξη του έχει εξασφαλίσει 5% έκπτωση σε όλα τα πακέτα εισιτηρίων για όλα τα μέλη του!

Για να κλείσετε την θέση σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Αλεξάνδρα Κακολύρη στα τηλέφωνα ☎️Τ: 210 6114822, & ?Κ: 6989 833926, ή να στείλετε ?email στο xalkakolyr@oteacademy.gr, αναφέροντας ότι είστε μέλος του Σ.Ε.Γ.Ε.

Προχωρήστε στην εγγραφή σας και κάντε το πρώτο βήμα για την αναβάθμισή σας ως επαγγελματία!

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος