Τιμητική διάκριση στο ΕΒΕΑ για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το Δίκτυο CSR Hellas απένειμε τιμητική διάκριση στην Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, για τη συνεισφορά του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο CSR Hellas, του οποίου το ΕΒΕΑ είναι ιδρυτικό μέλος.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικτύου, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου. Απονεμήθηκαν, επίσης, τιμητικές διακρίσεις σε 17 εταιρείες-μέλη του Δικτύου, ως αναγνώριση της πολύτιμης συνεργασίας και διαρκούς  συνεισφοράς τους  στο έργο του CSR Hellas.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το CSR Hellas που τιμά τη συνεργασία του με το ΕΒΕΑ, η οποία ξεκίνησε το 2000 με τη συμμετοχή του ΕΒΕΑ ως ένα από τα 16 ιδρυτικά μέλη του CSR Hellas. Η σταθερή εκπροσώπηση του ΕΒΕΑ στο ΔΣ του CSR Hellas καταδεικνύει όχι μόνο το ενδιαφέρον μας για την πορεία του οργανισμού, αλλά και τη σημασία που δίνουμε στη συνεργασία μαζί του για την ανάπτυξη δράσεων σε τομείς εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης που αφορούν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις με έδρα την Αθήνα. Με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας το 2021, καθώς και την εντατικοποίηση της συνεργασίας μας το επόμενο διάστημα ευελπιστώ στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών με γνώμονα την υποστήριξη της διοικητικής λειτουργίας των μελών, μέσα από τη διάχυση πληροφοριών για θέματα που τους αφορούν, αλλά και την ενίσχυση της θέσης τους στη διεθνή αγορά».

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος