Ημερίδα: «Συνθήκες και Παράμετροι της Κοινωνικής Ένταξης – Συνοχής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Συνθήκες και Παράμετροι της Κοινωνικής Ένταξης – Συνοχής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», την Τρίτη 30 Μαΐου, ώρα 11:00-14:00, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης / «Αίθουσα Τιμών» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί η δραστηριότητα και το έργο του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης, στόχος του οποίου είναι η καταγραφή των κοινωνικών αναγκών, ο συντονισμός της χάραξης πολιτικών κοινωνικής ένταξης, ο προσδιορισμός προτεραιοτήτων κοινωνικής αλληλεγγύης, η ενίσχυση της πληροφόρησης και της αποτελεσματικότητας του συστήματος κοινωνικής προστασίας, καθώς και η εξειδίκευση πολιτικών και δράσεων για άτομα σε κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μελίνα – Μαρία Δερμεντζόπουλου, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, Πρόεδρος ΠΕΔΚΜ, Κατερίνα Σούρδα, Υπεύθυνη Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης, Αντώνης Κλάψης, Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Συγγραφέας, Διεθνολόγος, Δημήτρης Κοντογιαννόπουλος, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ ΠΚΜ, και Μαριαντίνα Ιερισσιώτου, Οικονομολόγος, πρώην στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Οικονόμου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3MVl6OV

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη του Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης, Κατερίνα Σούρδα, στο 231 053 4322.

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο:

Περισσότερα άρθρα

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος